Paradicsom

2012.08.07. 22:02

A Paradicsom (Solanum lycopersicum) a burgonyafélék családjába tartozó növény, Dél- és Közép-Amerikában őshonos. Népies neve: paradicska, tomata, tomató. A magyar Paradicsom szó a „Paradicsom almája”, „paradicsomalma” kifejezésből rövidült. A növény „alma” nevét máig őrzi az olasz neve (pomodoro, azaz „aranyalma”). A paradicsom spanyolul tomate, ami azték eredetű szó.

NADE KIT IZGAT EZ?

 A Paradicsom természetét csak a tapasztalat, a megfigyelés és a természetes környezetébe való beavatkozás után ismerhetjük csak igazán ki. Ránézésre kedves, bájos kb 160cm magas barnahajú szende lányank tűnik. DE AZ ISTENÉRT KEDVES OLVASÓ NE HAGYJA MAGÁT ÁTVERNI! A Paradicsom igen durva is tud lenni. Az ökle kemény mint a beton, a karmai penge élesek, a szemében Dante poklát is felülmúló tűz ég, a haja néha Medúzát idéző kígyókká alakul, kéjes vigyorával pedig hipnotizál! Ha pedig netalán hátat fordítana neki ne várjon kegyelmet, olyat fog rácsapni, hogy az felér Udun lángjainak égetésével.

Kattints ide, és nézd meg a(z) beware_the_evil_tomato_by_jv9ufxcy_d520ott.png képet teljes méretben! 

-Inkább kaptam volna akut intermittáló porfíriát minthogy megismertem volna...-

Egyetlen hatásos fegyver, egyetlen hatásös módszer van a Paradicsom ellen, De azt nagyon kockázatos és veszélyes használni. Először is meg kell közelíteni. Ez már önmagában is veszélyes feladat, de ha valakinek egy ninját meghaladó lopakodási képességei vannak, és sikeresen elvégezte ezt a feladatot akkor túl van a nehezén. A következő lépéshez szükség lesz egy mutatóujjra. Ezt a végtagot határozottan bele kell nyomni a fent említett Paradicsom viccközpontjába ez a scapula jobb alsó oldalán helyezkedik el. Egy határozott nyomás és kész, a Paradicsom le van fegyverezve.

A bejegyzés trackback címe:

https://akut-intermittalo-porfiria.blog.hu/api/trackback/id/tr414700776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása