Miért is?

2012.08.03. 14:04

Már régóta tervezem a blogolást, de eddig nem nagyon szántam rá magam. Egy unalmas percemben aztán mégis csak megcsináltam ezt a blogot. Nem tervezek specifikusan csak egy témakörről írni, ami jön az jön aki olvassa az meg olvassa.

Krumpli és majomkodás.

Elég fura cím, dehát nemépen-épelméjű földi valómból ez született. A krumpli az krumpli. Azt mindenki szereti. (Ha egy paradicsom olvasná ezt, üzenem neki hogy igen, valóban krumpli.) A majomkodás meg eléggé jellemző rám, ezt sokan mondják, tehát valószínűleg nem alaptalan. Egyébként a majmokat tessék szeretni, nagyon aranyos állatok ráadásul okosak is. Ezt a mellékelt ábra mutatja: 

Kattints ide, és nézd meg a(z) majom.jpg képet teljes méretben!

*Majmus Aurelius beállás*

Hát ezzel köszöntöm minden kedves olvasómat, bármennyire is szűk számmal fordulnak be az internetnek eme eldugott, sötét zugába.

A bejegyzés trackback címe:

https://akut-intermittalo-porfiria.blog.hu/api/trackback/id/tr24694036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása